Webshop

Begeleidingen

Gidsen

Cursussen

Webinars

Begeleidingen

The Nurturing Kind stelt verschillende soorten holistische 1-op-1 begeleidingen voor:   Post Partum begeleiding | Borstvoeding begeleiding | Slaap begeleiding

Je kan kiezen tussen verschillende opties (en dus prijzen ook) per type begeleiding. 

Tijdens een individuele begeleiding wordt er naar jouw verhaal en vragen geluiserd, specifieke informatie gedeeld, handvaten aangereikd, advies gegeven en emoties gevalideerd met het oog op de ondersteuning van de (toeskomstige) ouder in zijn/haar (nieuwe) rol. De informatie, het advies en de handvaten zijn gebaseerd op de recenste wetenschap en kennis in het domein. Het ondersteunen van de ouderlijke intuïtie en de biologische noden van het kind staan centraal in elk gesprek.

Deze begeleidingen worden online gedaan via zoom. Je kan meer informatie vinden door op de gewenste begeleiding te klikken of op het pagina “Aanbod“.

Gidsen

De gidsen van The Nurturing Kind zijn gecreëerd om je als ouder te informeren en ondersteunen in de post partum periode, borstvoedingsperiode en de eerste jaren van je baby’s slaap.  Elke gids wordt geschreven op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken & kennis.  Centraal staan de natuurlijke intuïtie & responsiviteit van de ouders, evenals de biologische noden van het kind. Geen enkele vorm van slaap training wordt aangeraden. 

Cursussen

Coming soon